MOL u Srbiji

MOL u Srbiji

NAPUNITE SVOJ REZERVOAR ZA FISKARS I GERBER PROIZVODE

Napunite svoj rezervoar ili kupite bilo koji proizvod na MOL benzinskim stanicama i za potrošenih 1000 dinara na kasi dobijate jednu nalepnicu. Maksimalno možete dobiti 30 nalepnica odjednom.
Detaljnije

FOTO KONKURS

Dragi vozači,

učestvujte na foto konkursu na temu “Najuzbudljivije putovanje –moj auto i ja” i osvojite vredne nagrade!
Detaljnije

Specijaliteti za vozače

Koliko je važno za našu bezbednost i udobnost u vožnji da koristimo kvalitetno gorivo, isto toliko je bitno i šta jedu oni iza volana – vozači. Zato su na MOL pumpama otvoreni Corner restorani koji će nuditi najraznovrsnije specijalitete mađarske i internacionalne kuhinje.
Detaljnije

BOSCH promocija

Napunite svoje rezervoare za BOSCH uz popust čak od 50%
Sakupljanje I zamenu pečatiranih polja za popust možete izvršiti u periodu od 29.05.2013. – 01.09.2013.
Detaljnije

Nova benzinska stanica u Aranđelovcu

MOL porodica je bogatija za još jednog člana – nova benzinska stanica u Aranđelovcu koja se nalazi u Ulici Ilije Garašanina 86.
Detaljnije

O MOL Grupi u Srbiji

Srbija je neposredni sused Mađarskoj. Pored toga što je država sa izuzetnim razvojnim potencijalom i povoljnom investicionom klimom, Srbija je za MOL Grupu i atraktivno tržište, sa više od osam miliona stanovnika.
Detaljnije

Maloprodajna mreža u Srbiji

Kao rezultat rasta srpskog BDP-a (Bruto društvenog proizvoda), koji raste brže nego u Zapadnoj Evropi, polako raste broj građana i kompanija koje u Srbiji traže visoko kvalitetnu uslugu i goriva za svoje automobile.
Detaljnije

Nova MOL goriva


Detaljnije

MOL maziva

Kompanija MOL-Lub, članica MOL grupe, proizvodi i prodaje sve osnovne tipove maziva, uključujući motorna i ulja za menjače, industrijska ulja, specijalna maziva, sredstva za obradu metala, masti, aditive i autohemiju. Da bi obezbedili maksimalnu dostupnost proizvoda u našem regionu, pored stalnog širenja mreže benzinskih stanica MOL Grupe, MOL-Lub razvija efikasnu mrežu distributera i trgovaca na veliko koji mogu da zadovolje zahteve tržišta.
Detaljnije

Prirodni gas

Gasovodom koji prolazi kroz Mađarsku, od ukrajinske do srpske granice, MOL Grupa obezbeđuje tranzit prirodnog gasa koji Srbija kupuje od ruskih gasnih kompanija. MOL Grupa je uvek pomagala Srbiji da dobije sve ugovorene količine prirodnog gasa, uz optimalne uslove, pogotovo kada je to bilo najpotrebnije.
Detaljnije

Društvena odgovornost i sponzorstva MOL Grupe u Srbiji

Kao kompanija koja je svesna svoje društvene odgovornosti, MOL Grupa traži načine da bude aktivna u zajednici u kojoj posluje. Od početka svog poslovanja u Srbiji 2005. godine, MOL je pružio podršku brojnim projektima iz oblasti ekologije, sporta, zdravstva i kulture.
Detaljnije

Karijera MOL Serbia

Dobro došli na stranu MOL Serbia karijera!
Detaljnije

Kontakti MOL Grupe u Srbiji

Članica MOL Grupe u Srbiji
Detaljnije

Korisnički Servis


Detaljnije

Kartice za proizvode i usluge na benzinskim stanicama


Detaljnije